Vegan Παγωτό Φυστικοβούτυρο
Εύκολo και yummy!
Υλικά:
4 ώριμες κατεψυγμένες μπανάνες, χωρίς τη φλούδα
1/4 φλιτζάνι φυστικοβούτυρο
1/4 - 1/2 φλιτζάνι κομμάτια κακάο ή ξύσμα σοκολάτας (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Τοποθετήστε τις μπανάνες σε ένα μπλέντερ υψηλής ισχύος. Κρατήστε την ένταση ψηλά για περίπου 2-3 λεπτά, μέχρι το παγωτό να είναι κρεμώδες. Προσθέστε το φυστικοβούτυρο και συνεχίστε το χτύπημα μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές. Αδειάστε το παγωτό σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους ή σε ένα ταψί και ανακατέψτε προαιρετικά τα κομματάκια σοκολάτας.
Μπορείτε είτε να το φάτε αμέσως είτε να το παγώσετε για μια ώρα. Μπορείτε να το παγώσετε και περισσότερο από μια ώρα, αν δεν θέλετε να είναι πολύ κρεμώδες. Για μεγαλύτερη απόλαυση, πασπαλίστε πάνω φυστίκια και cacao nibs! Yummy, ε?