Τηγανίτες με Αμαζάκε (Vegan Κρέμα Ρυζιού)
Συστατικά (για 5 τηγανίτες των 10 cm):
• 150 γραμμάρια αλεύρι της επιλογής σας
• ½ φλιτζάνι amazake (100ml)
• ½ φλιτζάνι νερό (100ml)
• 5 κουταλιές σταφίδες ψιλοκομμένες
• 1/3 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
• Λίγο λάδι
Παρασκευή: Ανακατέψτε το Amazake με 1/2 φλιτζάνι νερό σε ένα μπολ, προσθέστε το αλεύρι, τις σταφίδες και το αλάτι. Ζεστάνετε σε ένα τηγάνι λίγο λάδι και ρίξτε το 1/5 του μείγματος για κάθε τηγανίτα. Ψήστε και τις δύο πλευρές με καπάκι σε χαμηλή φωτιά. Σερβίρετε με σιρόπι σφενδάμου και τα αγαπημένα σας υλικά!