Andechser
Brand: Andechser
Βιολογικό αγελαδινό γάλα υψηλής παστερίωσης ημίπαχο 1,5% διατηρείται φρέσκο για 18 ημέρες#Andechser..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: Andechser
Βιολογικό αγελαδινό γάλα υψηλής παστερίωσης πλήρες 3,8%. Διατηρείται φρέσκο για 18 ημέρες#Andechser..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: Andechser
Βιολογικό κεφίρ με φυσική γεύση χαμηλών λιπαρών, με 1,5% λιπαρά.
Περιέχει επτά ενεργές, ζωντανές καλλιέργειες
Περιέχει ασβέστιο, το οποίο υποστηρίζει τη φυσιολογική διατήρηση των οστών
Γνωστό ως το "ποτό των αιωνόβιων", το ANDECHSER NATUR Organic Kefir mild είναι δροσιστικό καΙ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: Andechser
Το Skyr είναι ένα παραδοσιακό Ισλανδικό γαλακτοκομικό προϊόν που αποτελεί μέρος της καθημερινής διατροφής των Ισλανδών εδώ και αιώνες. Πρόκειται για ένα καλλιεργημένο γαλακτοκομικό προϊόν από αποβουτυρωμένο γάλα που έχει ελαφρώς ξινή γαλακτοκομική γεύση με μια διακριτική γλυκάδα. Μοιάζει με το ελλην..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: Andechser
Το Skyr είναι ένα παραδοσιακό Ισλανδικό γαλακτοκομικό προϊόν που αποτελεί μέρος της καθημερινής διατροφής των Ισλανδών εδώ και αιώνες. Πρόκειται για ένα καλλιεργημένο γαλακτοκομικό προϊόν από αποβουτυρωμένο γάλα που έχει ελαφρώς ξινή γαλακτοκομική γεύση με μια διακριτική γλυκάδα. Μοιάζει με το ελλην..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: Andechser
Βιολογικό γιαουρτοποτό "Lassi" με γεύση μάνγκο. Ινδικού στυλ, συνδυάζει τη γεύση του γλυκού, ώριμου μάνγκο με το ποιοτικότερο βιολογικό γάλα.
Το τέλειο, ελαφρύ σνακ μεταξύ γευμάτων.
Υψηλή περιεκτικότητα σε φρούτα, χωρίς αρωματικά
Περιεκτικότητα 3,5% σε λιπαρά στο γάλα.
#Andechser..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: Andechser
Βιολογικό πλήρες γιαούρτι με 3,8% λιπαρά σε χάρτινο μεγάλο κύπελλο.
Για την παραγωγή των γιαουρτιών, χρησιμοποιείται η ακόλουθη διαδικασία: το παστεριωμένο γάλα εμβολιάζεται με ενεργά βακτηρίδια L.acidophilus και B.bifidum, ενώ στη συνέχεια θερμαίνεται και επωάζεται στους 38 έως 40°C. Έπειτα ωριμάζ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: Andechser
Βιολογικό χαμηλών λιπαρών γιαούρτι 1,8% λιπαρά σε χάρτινη μεγάλη συσκευασία.
Για την παραγωγή των γιαουρτιών, χρησιμοποιείται η ακόλουθη διαδικασία: το παστεριωμένο γάλα εμβολιάζεται με ενεργά βακτηρίδια L.acidophilus και B.bifidum, ενώ στη συνέχεια θερμαίνεται και επωάζεται στους 38 έως 40°C. Έπει..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: Andechser
Βιολογικό άπαχο γιαούρτι 0,1% λιπαρά σε χάρτινο κύπελλο.
Για την παραγωγή των γιαουρτιών, χρησιμοποιείται η ακόλουθη διαδικασία: το παστεριωμένο γάλα εμβολιάζεται με ενεργά βακτηρίδια L.acidophilus και B.bifidum, ενώ στη συνέχεια θερμαίνεται και επωάζεται στους 38 έως 40°C. Έπειτα ωριμάζει αργά κα..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: Andechser
Βιολογικό άπαχο γιαούρτι 0,1% λιπαρά σε γυάλινο βάζο.
Για την παραγωγή των γιαουρτιών, χρησιμοποιείται η ακόλουθη διαδικασία: το παστεριωμένο γάλα εμβολιάζεται με ενεργά βακτηρίδια L.acidophilus και B.bifidum, ενώ στη συνέχεια θερμαίνεται και επωάζεται στους 38 έως 40°C. Έπειτα ωριμάζει αργά και..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: Andechser
Bιολογικό Κατσικίσιο γιαούρτι με 5,2% λιπαρά, σε γυάλινο βάζο.
Κρεμώδης υφή, φυσική γεύση
Παράγεται με τις καλλιέργειες του L.acidophilus και του B.Bifidum
Υπέροχο με φρέσκα φρούτα και μούσλι
#Andechser..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: Andechser
Βιολογικό πλήρες γιαούρτι 3,8% λιπαρά σε μικρό χάρτινo κυπελλάκι.
Για την παραγωγή των γιαουρτιών, χρησιμοποιείται η ακόλουθη διαδικασία: το παστεριωμένο γάλα εμβολιάζεται με ενεργά βακτηρίδια L.acidophilus και B.bifidum, ενώ στη συνέχεια θερμαίνεται και επωάζεται στους 38 έως 40°C. Έπειτα ωριμάζει..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€