Γιαούρτια
Brand: Andechser
Βιολογικό πλήρες γιαούρτι με 3,8% λιπαρά σε χάρτινο μεγάλο κύπελλο.
Για την παραγωγή των γιαουρτιών, χρησιμοποιείται η ακόλουθη διαδικασία: το παστεριωμένο γάλα εμβολιάζεται με ενεργά βακτηρίδια L.acidophilus και B.bifidum, ενώ στη συνέχεια θερμαίνεται και επωάζεται στους 38 έως 40°C. Έπειτα ωριμάζ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: Andechser
Βιολογικό χαμηλών λιπαρών γιαούρτι 1,8% λιπαρά σε χάρτινη μεγάλη συσκευασία.
Για την παραγωγή των γιαουρτιών, χρησιμοποιείται η ακόλουθη διαδικασία: το παστεριωμένο γάλα εμβολιάζεται με ενεργά βακτηρίδια L.acidophilus και B.bifidum, ενώ στη συνέχεια θερμαίνεται και επωάζεται στους 38 έως 40°C. Έπει..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: Andechser
Βιολογικό άπαχο γιαούρτι 0,1% λιπαρά σε χάρτινο κύπελλο.
Για την παραγωγή των γιαουρτιών, χρησιμοποιείται η ακόλουθη διαδικασία: το παστεριωμένο γάλα εμβολιάζεται με ενεργά βακτηρίδια L.acidophilus και B.bifidum, ενώ στη συνέχεια θερμαίνεται και επωάζεται στους 38 έως 40°C. Έπειτα ωριμάζει αργά κα..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: Andechser
Βιολογικό άπαχο γιαούρτι 0,1% λιπαρά σε γυάλινο βάζο.
Για την παραγωγή των γιαουρτιών, χρησιμοποιείται η ακόλουθη διαδικασία: το παστεριωμένο γάλα εμβολιάζεται με ενεργά βακτηρίδια L.acidophilus και B.bifidum, ενώ στη συνέχεια θερμαίνεται και επωάζεται στους 38 έως 40°C. Έπειτα ωριμάζει αργά και..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: Andechser
Bιολογικό Κατσικίσιο γιαούρτι με 5,2% λιπαρά, σε γυάλινο βάζο.
Κρεμώδης υφή, φυσική γεύση
Παράγεται με τις καλλιέργειες του L.acidophilus και του B.Bifidum
Υπέροχο με φρέσκα φρούτα και μούσλι
#Andechser..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: Andechser
Βιολογικό πλήρες γιαούρτι 3,8% λιπαρά σε μικρό χάρτινo κυπελλάκι.
Για την παραγωγή των γιαουρτιών, χρησιμοποιείται η ακόλουθη διαδικασία: το παστεριωμένο γάλα εμβολιάζεται με ενεργά βακτηρίδια L.acidophilus και B.bifidum, ενώ στη συνέχεια θερμαίνεται και επωάζεται στους 38 έως 40°C. Έπειτα ωριμάζει..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: Andechser
Βιολογικό άπαχο γιαούρτι με 0,1% λιπαρά σε χάρτινο κυπελλάκι.
Για την παραγωγή των γιαουρτιών, χρησιμοποιείται η ακόλουθη διαδικασία: το παστεριωμένο γάλα εμβολιάζεται με ενεργά βακτηρίδια L.acidophilus και B.bifidum, ενώ στη συνέχεια θερμαίνεται και επωάζεται στους 38 έως 40°C. Έπειτα ωριμάζ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: Andechser
Βιολογικό στραγγιστό γιαούρτι με 10% λιπαρά.
Για την παραγωγή των γιαουρτιών, χρησιμοποιείται η ακόλουθη διαδικασία: το παστεριωμένο γάλα εμβολιάζεται με τις καλλιέργεις L.acidophilus και B.bifidum, ενώ στη συνέχεια θερμαίνεται και επωάζεται στους 38-40°C. Ωριμάζει 3 φορές περισσότερο για περισσότε..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: Andechser
Βιολογικό κατσικίσιο γιαούρτι με 3,5% λιπαρά σε μικρό χάρτινο κυπελλάκι.
Για την παραγωγή των γιαουρτιών, χρησιμοποιείται η ακόλουθη διαδικασία: το παστεριωμένο γάλα εμβολιάζεται με ενεργά βακτηρίδια L.acidophilus και B.bifidum, ενώ στη συνέχεια θερμαίνεται και επωάζεται στους 38 έως 40°C. Έπειτα ω..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: Andechser
Βιολογικό γιαούρτι με 3,8 λιπαρά, με πραγματική βανίλια bourbon, σε κυπελλάκι.
Παράγεται με τις καλλιέργειες L.acidophilus και B.bifidum
3 φορές μεγαλύτερος χρόνος ωρίμανσης για περισσότερη γεύση και πιο κρεμώδη υφή.
Για την παραγωγή των γιαουρτιών, χρησιμοποιείται η..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: Andechser
Βιολογικό γιαούρτι 3,8% λιπαρά με γεύση μάνγκο σε κυπελλάκι. Υπέροχος συνδυασμός φρέσκου εξωτικού φρούτου με τη ντελικάτη γεύση της βανίλιας bourbon.
Παράγεται με τις καλλιέργειες L.acidophilus και B.bifidum
Ωριμάζει 3 φορές περισσότερο για περισσότερη γεύση
Φρουτώδης γε..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: Andechser
Βιολογικό γιαούρτι 3,8% λιπαρά με γεύση σμέουρο σε μικρό κυπελλάκι.
Φρουτώδες και κρεμώδες ελαφρύ γιαούρτι
Χωρίς πρόσθετες γεύσεις και αρώματα
Παράγεται με τις καλλιέργειες L.acidophilus και του B.Bifidum
3 φορές μεγαλύτερη ωρίμανση για περισσότερη γεύση και πιο κρεμώδη υφή..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€