Menu
Your Cart

Γιαούρτια

Brand: Andechser
Βιολογικό πλήρες γιαούρτι με 3,8% λιπαρά σε χάρτινο μεγάλο κύπελλο. Για την παραγωγή των γιαουρτιών, χρησιμοποιείται η ακόλουθη διαδικασία: το παστεριωμένο γάλα εμβολιάζεται με ενεργά βακτηρίδια L.acidophilus και B.bifidum, ενώ στη συνέχεια θερμαίνεται και επωάζεται στους 38 έως 40°C. Έπειτα ωριμάζ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: Andechser
Βιολογικό χαμηλών λιπαρών γιαούρτι 1,8% λιπαρά σε χάρτινη μεγάλη συσκευασία. Για την παραγωγή των γιαουρτιών, χρησιμοποιείται η ακόλουθη διαδικασία: το παστεριωμένο γάλα εμβολιάζεται με ενεργά βακτηρίδια L.acidophilus και B.bifidum, ενώ στη συνέχεια θερμαίνεται και επωάζεται στους 38 έως 40°C. Έπει..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: Andechser
Βιολογικό άπαχο γιαούρτι 0,1% λιπαρά σε χάρτινο κύπελλο. Για την παραγωγή των γιαουρτιών, χρησιμοποιείται η ακόλουθη διαδικασία: το παστεριωμένο γάλα εμβολιάζεται με ενεργά βακτηρίδια L.acidophilus και B.bifidum, ενώ στη συνέχεια θερμαίνεται και επωάζεται στους 38 έως 40°C. Έπειτα ωριμάζει αργά κα..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: Andechser
Βιολογικό άπαχο γιαούρτι 0,1% λιπαρά σε γυάλινο βάζο. Για την παραγωγή των γιαουρτιών, χρησιμοποιείται η ακόλουθη διαδικασία: το παστεριωμένο γάλα εμβολιάζεται με ενεργά βακτηρίδια L.acidophilus και B.bifidum, ενώ στη συνέχεια θερμαίνεται και επωάζεται στους 38 έως 40°C. Έπειτα ωριμάζει αργά και..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: Andechser
Bιολογικό Κατσικίσιο γιαούρτι με 5,2% λιπαρά, σε γυάλινο βάζο.   Κρεμώδης υφή, φυσική γεύση Παράγεται με τις καλλιέργειες του L.acidophilus και του B.Bifidum Υπέροχο με φρέσκα φρούτα και μούσλι #Andechser..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: Andechser
Βιολογικό πλήρες γιαούρτι 3,8% λιπαρά σε μικρό χάρτινo κυπελλάκι. Για την παραγωγή των γιαουρτιών, χρησιμοποιείται η ακόλουθη διαδικασία: το παστεριωμένο γάλα εμβολιάζεται με ενεργά βακτηρίδια L.acidophilus και B.bifidum, ενώ στη συνέχεια θερμαίνεται και επωάζεται στους 38 έως 40°C. Έπειτα ωριμάζει..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: Andechser
Βιολογικό άπαχο γιαούρτι με 0,1% λιπαρά σε χάρτινο κυπελλάκι.  Για την παραγωγή των γιαουρτιών, χρησιμοποιείται η ακόλουθη διαδικασία: το παστεριωμένο γάλα εμβολιάζεται με ενεργά βακτηρίδια L.acidophilus και B.bifidum, ενώ στη συνέχεια θερμαίνεται και επωάζεται στους 38 έως 40°C. Έπειτα ωριμάζ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: Andechser
Βιολογικό στραγγιστό γιαούρτι με 10% λιπαρά. Για την παραγωγή των γιαουρτιών, χρησιμοποιείται η ακόλουθη διαδικασία: το παστεριωμένο γάλα εμβολιάζεται με τις καλλιέργεις L.acidophilus και B.bifidum, ενώ στη συνέχεια θερμαίνεται και επωάζεται στους 38-40°C. Ωριμάζει 3 φορές περισσότερο για περισσότε..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: Andechser
Βιολογικό κατσικίσιο γιαούρτι με 3,5% λιπαρά σε μικρό χάρτινο κυπελλάκι. Για την παραγωγή των γιαουρτιών, χρησιμοποιείται η ακόλουθη διαδικασία: το παστεριωμένο γάλα εμβολιάζεται με ενεργά βακτηρίδια L.acidophilus και B.bifidum, ενώ στη συνέχεια θερμαίνεται και επωάζεται στους 38 έως 40°C. Έπειτα ω..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: Andechser
Βιολογικό γιαούρτι με 3,8 λιπαρά, με πραγματική βανίλια bourbon, σε κυπελλάκι.   Παράγεται με τις καλλιέργειες L.acidophilus και B.bifidum 3 φορές μεγαλύτερος χρόνος ωρίμανσης για περισσότερη γεύση και πιο κρεμώδη υφή.   Για την παραγωγή των γιαουρτιών, χρησιμοποιείται η..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: Andechser
Βιολογικό γιαούρτι 3,8% λιπαρά με γεύση μάνγκο σε κυπελλάκι. Υπέροχος συνδυασμός φρέσκου εξωτικού φρούτου με τη ντελικάτη γεύση της βανίλιας bourbon.   Παράγεται με τις καλλιέργειες L.acidophilus και B.bifidum Ωριμάζει 3 φορές περισσότερο για περισσότερη γεύση  Φρουτώδης γε..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Brand: Andechser
Βιολογικό γιαούρτι 3,8% λιπαρά με γεύση σμέουρο σε μικρό κυπελλάκι.    Φρουτώδες και κρεμώδες ελαφρύ γιαούρτι Χωρίς πρόσθετες γεύσεις και αρώματα Παράγεται με τις καλλιέργειες L.acidophilus και του B.Bifidum 3 φορές μεγαλύτερη ωρίμανση για περισσότερη γεύση και πιο κρεμώδη υφή..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 21 (2 Σελ.)
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο συμφωνείτε να σας παρακολουθούν με cookies.